Vi har lång och god erfarenhet inom mark och entreprenad. Sedan starten har vi haft siktet inställt på att leverera förstklassiga tjänster till våra kunder. Vi arbetar med allt från större schakter och vägarbeten till mindre villatomter och garageinfarter.

Vi arbetar tätt med andra entreprenörsbolag vilket gör att vi har ett brett kontaktnät inom branschen och kan därför hjälpa dig med diverse uppdrag. Vårt mål är alltid att våra kunder ska vara nöjda med vårt arbete. Därför gör vi vårt yttersta för att tillgodose era behov.

Vårt huvudkontor är placerat i Norrköping men vi utför också arbeten från Stockholm i norr till Jönköping i söder.

Vi är ett svenskägt bolag som under vår tillväxtresa gick från 1 anställd till 20 anställda. År 2020 gjorde vi en klar ökning av vår omsättning. Trots ett tufft år valde våra kunder att fortsätta att ge oss förtroendet att utföra deras tjänster. Utöver våra privatkunder jobbar vi även med större företag såsom,  NCC, Svevia, Peab, El-Tel, ONE Nordic, JK-Hus.

Så behöver ni hjälp med mark och anläggningsarbeten, hör gärna av er till oss för en kostnadsfri offert, inget projekt är för stort eller för litet

ARBETSOMRÅDE

Arbetsområde är främst Östergötland med omnejd, samt södra och mellersta Sverige. Vi är lokalt placerade i Norrköping.

Välkommen att besöka våra nya lokaler!

HÅLLBARHET

Samuelssons Entreprenads vision är att uppnå högsta möjliga produktivitet genom att kontinuerligt arbeta för våra kunder.
Vi har hög tillgänglighet, innovativa lösningar och förbättrar aktivt vårt arbete i alla led. Vi följer de lagar och andra krav som gäller för företagets verksamhet. Vi är aktivt ansvariga för hållbar utveckling och för att minska miljöpåverkan från våra processer. Vi tar ansvar för att förebygga arbetsskador hos våra anställda.